L’estiu és temps de gaudir i de descansar. Però també és important aprofitar el temps i no oblidar el que s’ha après durant l’any. On millor per fer-ho que a l’Institut français?

Tallers de juliol 10-13 anys

Amb els nostres cursos intensius i el nostre casal d’estiu per adolescents, podràs refrescar els teus coneixements de francès, o bé, si ets principiant, aprendre una nova llengua. Farem un reforç lingüístic escrit i oral al mateix temps que practicarem els coneixements adquirits amb diverses activitats i jocs entretinguts.  

Casal d’estiu 2022 – informació disponible pròximament

La immersió lingüística més divertida de Barcelona! Una forma lúdica de practicar el francès sense sortir de Barcelona.

Durant el Casal d’Estiu, cada dia es faran tallers creatius i lúdics, música, tallers científics i classes de francès. Un cop per setmana, els alumnes gaudiran d’una sortida relacionada amb la temàtica. 

Més informació aquí

Tallers de juliol 14-17 anys

Els adolescents aprendran el francès desenvolupant les seves capacitats escrites i orals. La pràctica és la clau de l’èxit a l’aula, per això, proposem molts jocs de rol i projectes en aquest curs. Els temes estudiats s’adapten als punts d’interès dels joves.

Joueurs (pràctica oral)
Un taller per a desenvolupar les competències lingüístiques i socials a través de jocs amb finalitats pedagògiques. Els alumnes aprofiten la dinàmica del joc per a millorar el seu nivell de francès, aprendre a treballar en equip i guanyar confiança en l’expressió oral.
A partir de l’A2
20h
De dilluns a divendres
12:00-14:00
240€
27/06 > 08/07
InFluenceurs (pràctica escrita)
Vols millorar el teu francès? Et costa d’escriure’l? Aleshores, aquest taller és per a tu! Descobreix una altra manera d’aprendre amb el taller Influenceurs! Activaràs el teu aprenentatge utilitzant les teves xarxes preferides amb l’objectiu de reforçar la gramàtica i l’ortografia.
A partir de l’A2
20h
De dilluns a divendres
9:30-11:30
240€
Créateurs (artístic)
Posa en pràctica el francès a través de projectes artístics, digitals i col·laboratius. Tot un món d’aventures creatives t’espera: podcast, còmic, teatre, street arts, etc.
A partir de l’A2
20h
De dilluns a divendres
240€
9:30-11:30
27/06 > 08/07
12:00-14:00
11/07 > 22/07

Cursos intensius de francès per a adolescents