Cursos per a nens de 4 a 10 anys

Mitjançant els cursos de francès general per a nens de l’Institut français de Barcelona, acompanyem l’alumne en el seu camí d’aprenentatge de la llengua francòfona, reduint les dificultats que li puguin sorgir, a més de proporcionar-li un ensenyament pràctic tant en l’àmbit parlat com escrit.

Possibilitat d’incorporació durant tot l’any. Consulteu el servei de cursos.


Cursos extraescolars 2024-2025

Classes per a nens/es 4-6 anys

Ensenyem la Llengua i la cultura francesa per a nens d’edats entre els 4 i 6 anys, amb una metodologia adaptada i els millors professors.

Aquest taller està basat en un mètode que explora els sentits i les emocions i facilita l’apropament oral a la llengua. En un espai que hem reservat especialment per a ells, els vostres fills descobriran el francès a partir d’activitats lúdiques i manuals, com el modelatge i la pintura, però també a través de la cançó i dels contes populars.

Koalas / 4-6 anys
45h
1h30/ setmana
580 € / -5% antic alumne

Classes per a nens/es 6-10 anys

Els nens absorbeixen amb més facilitat que els adults. És per això que, amb una metodologia d’ensenyament adaptada a la seva edat, fem que descobreixin i aprenguin una llengua tan important pel seu futur com és el francès des de ben petits.

Amb els nostres cursos els més petits s’ho passaran molt bé aprenent!    

Una part important de les classes està dedicada a activitats lúdiques i de creativitat. Els nens poden entendre i utilitzar el francès de manera espontània, a través d’activitats d’expressió oral.  

Recomanem els nens que ja saben escriure i llegir en el seu idioma natiu que s’inscriguin a aquests cursos.

Principiant A1
60h
2h/ setmana
Tarifa normal: 735€ / -5% antic alumne
Elemental A2
60h
2h/ setmana
Tarifa normal: 735€ / -5% antic alumne