A l’Institut français de Barcelona proposem cursos de francès per a nens, perquè els més petits puguin aprendre francès des de ben petits. Ensenyem la llengua i la cultura francesa amb una metodologia adaptada a cada edat amb professors experts i especialitzats en francès com a llengua estrangera.

Comptem amb una variada oferta de cursos durant l’any escolar i l’estiu. Treballem per a preparar els nens per un futur en el que hauran de parlar altres llengües ja que és un requisit professional fonamental.

Els nostres cursos de francès per a nens, estan impartits per excel·lents professors plenament qualificats per a impartir el francès. Acompanyaran els més petits durant el seu camí motivant-los a seguir aprenent i anar pujant de nivell, obrint la seva ment a una nova cultura i llengua.

Gràcies a la nostra metodologia d’ensenyament durant els cursos de francès a Barcelona els nens aprendran a escoltar, parlar i llegir en francès, de manera a sortir-se’n amb la nova llengua.

Disposem de diverses modalitats per ajustar-nos a les necessitats dels més petits: iniciació (4-5 anys), francès general (6-10 anys), francès per a francòfons (4-10 anys), casal d’estiu (6-10 anys).

Garanties i avantatges

Gràcies als cursos de francès per a nens que posa a la teva disposició l’Institut français, els més petits aprendran la llengua francòfona i ampliaran els seus coneixements en cultura francesa de manera divertida i eficaç en un entorn únic.

Només per estudiar un curs de francès amb nosaltres, els nens tindran els següents avantatges:   

  • Immersió en un entorn francòfon únic.
  • Cada alumne obtindrà un Certificat Oficial de l’Institut al finalitzar el curs.
  • Oferim la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials de francès.
  • Accés a la mediateca durant un any perquè els més petits puguin seguir aprenent a casa.       
  • Descomptes a les activitats culturals que ofereix l’Institut français de Barcelona.
  • Descomptes a la llibreria JAIMES.
  • Descomptes en els propers cursos de francès per a nens a Barcelona.
  • Despeses de gestió gratuïtes per la inscripció a una de les nostres Estades Lingüístiques a França .

L’Institut français de Barcelona és un Centre Oficial del Ministeri d’Europa i Afers Exteriors. Això és un segell que garanteixen la qualitat de les nostres formacions per als vostres fills. Els nostres professors especialitzats en l’ensenyament del francès com a llengua estrangera donaran tot el suport als més petits durant tot el seu aprenentatge.

Informeu-vos sobre tots els cursos de francès per a nens!       

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal