A l’Institut français de Barcelona proposem cursos de francès per a nens, perquè els més petits puguin aprendre francès des de ben petits. Ensenyem la llengua i la cultura francesa amb una metodologia adaptada a cada edat amb professors experts i especialitzats en francès com a llengua estrangera.

Comptem amb una variada oferta de cursos durant l’any escolar i l’estiu. Treballem per a preparar els nens per un futur en el qual hauran de parlar altres llengües perquè és un requisit professional fonamental.

Els nostres cursos de francès per a nens, estan impartits per excel·lents professors plenament qualificats per a impartir el francès. Acompanyaran els més petits durant el seu camí motivant-los a seguir aprenent i anar pujant de nivell, obrint la seva ment a una nova cultura i llengua.

Gràcies a la nostra metodologia d’ensenyament durant els cursos de francès a Barcelona els nens aprendran a escoltar, parlar i llegir en francès, de manera a sortir-se’n amb la nova llengua.

Disposem de diverses modalitats per ajustar-nos a les necessitats dels més petits: iniciació (4-5 anys), francès general (6-10 anys), francès per a francòfons (4-10 anys), casal d’estiu (6-10 anys).

POSSIBILITAT D’INCORPORACIÓ DURANT TOT L’ANY. CONSULTEU EL SERVEI DE CURSOS.

Garanties i avantatges

Gràcies als cursos de francès per a nens que posa a la teva disposició l’Institut français, els més petits aprendran la llengua francòfona i ampliaran els seus coneixements en cultura francesa de manera divertida i eficaç en un entorn únic.

Només per estudiar un curs de francès amb nosaltres, els nens tindran els següents avantatges:   

  • Immersió en un entorn francòfon únic.
  • Cada alumne obtindrà un Certificat Oficial de l’Institut en finalitzar el curs.
  • Oferim la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials de francès.
  • Accés a la mediateca durant un any perquè els més petits puguin seguir aprenent a casa.       
  • Descomptes a les activitats culturals que ofereix l’Institut français de Barcelona.
  • Descomptes a la llibreria JAIMES.
  • Descomptes en els cursos vinents de francès per a nens a Barcelona.
  • Despeses de gestió gratuïtes per la inscripció a una de les nostres Estades Lingüístiques a França.

L’Institut français de Barcelona és un Centre Oficial del Ministeri d’Europa i Afers Exteriors. Això és un segell que garanteixen la qualitat de les nostres formacions per als vostres fills. Els nostres professors especialitzats en l’ensenyament del francès com a llengua estrangera donaran tot el suport als més petits durant tot el seu aprenentatge.

Informeu-vos sobre tots els cursos de francès per a nens!