L’Institut français de Barcelona disposa d’un equip d’excel·lents professors natius i altament qualificats en la matèria que imparteixen. Gràcies a la seva experiència, l’aprenentatge de la llengua francesa es converteix en una tasca senzilla i gratificant pels adults.

Comptem amb diversos cursos de francès amb l’objectiu de que trobis el que realment estàs buscant en funció del nivell que tinguis, dels teus objectius o del temps del que disposis:           

Garanties i avantatges

A través dels nostres cursos per a adults a l’Institut Français podràs aprendre francès i ampliar els teus coneixements sobre cultura francesa en un entorn únic a Barcelona, acompanyat dels millors professionals.

Els nostres professors estan plenament especialitzats i qualificats per a impartir els cursos amb una metodologia innovadora, eficaç i senzilla per a tots els alumnes.

Estudiant a l’Institut comptes amb el suport del Ministeri francès d’Europa i Afers exteriors. Ademés, obtindràs un Certificat Oficial de l’Institut français al finalitzar cada curs.                

Informació important per aquest curs
Si hi hagués un nou confinament, les classes s’impartiran a distancia.

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal