L’Institut français de Barcelona disposa d’un equip d’excel·lents professors natius i altament qualificats en la matèria que imparteixen. Gràcies a la seva experiència, l’aprenentatge de la llengua francesa es converteix en una tasca senzilla i gratificant pels adults.

Comptem amb diversos cursos de francès amb l’objectiu de que trobis el que realment estàs buscant en funció del nivell que tinguis, dels teus objectius o del temps del que disposis:           

Garanties i avantatges

A través dels nostres cursos per a adults a l’Institut Français podràs aprendre francès i ampliar els teus coneixements sobre cultura francesa en un entorn únic a Barcelona, acompanyat dels millors professionals.

Els nostres professors estan plenament especialitzats i qualificats per a impartir els cursos amb una metodologia innovadora, eficaç i senzilla per a tots els alumnes.

Estudiant a l’Institut comptes amb el suport del Ministeri francès d’Europa i Afers exteriors. Ademés, obtindràs un Certificat Oficial de l’Institut français al finalitzar cada curs.