L’Institut français de Barcelona compta amb un equip d’excel·lents professors nadius i altament qualificats en la seva matèria. Gràcies a la seva experiència, l’aprenentatge de la llengua francòfona es torna una missió senzilla i gratificant per als més grans.

Comptem amb diversos cursos de francès amb l’objectiu que trobis el que realment necessites segons el teu nivell, els teus objectius i el teu temps:                           

Garanties i beneficis:

A través dels nostres cursos per a adults podràs aprendre francès i ampliar els teus coneixements sobre la cultura francesa en un marc privilegiat de Barcelona i acompanyat dels millors professionals.

NEls nostres professors estan completament especialitzats i qualificats per a impartir els cursos amb una metodologia innovadora, eficaç i senzilla per a tots els alumnes.

EEstudiant a l’Institut, tens el suport del Ministeri francès d’Europa i Afers Exteriors. A més, obtindràs un Certificat Oficial de l’Institut français després de cada curs.                      

És una sort tenir a Barcelona una institució com aquesta! Vaig sovint a les sessions de cine. Bona organització i un lloc ideal per a les persones que estimem aquesta bonica llengua! !!

Usuario de Facebook

L’institut français es una de las mejores instituciones de cultura actuL’institut français és una de les millors institucions de cultura, actualment, a Barcelona.

Usuario de Facebook