Aprofita l’estiu per aprendre francès amb nosaltres! Et presentem els nostres cursos d’estiu a Barcelona.

Cursos de francès d’estiu

L’Institut français ofereix cursos i tallers per adults i adolescents. Per als més petits, l’IF proposa un Casal d’Estiu ple d’activitats!

Gràcies a la nostra oferta variada de cursos de francès, trobaràs el curs ideal per a tu, segons el teu nivell i els teus objectius.

Modalitats

Aquest estiu, a l’Institut français de Barcelona et proposem cursos de francès presencials amb modalitats flexibles d’aprenentatge que et permetran compaginar el teu curs amb altres activitats, aprofitant-ne al màxim.

Garantia i experiència

Amb els 100 anys d’experiència, l’Institut français és la referència per a l’aprenentatge del francès a Barcelona. Confia en nosaltres i en el nostre equip de professors nadius, diplomats i en formació i reciclatge constant per aconseguir els teus objectius i aprendre francès amb els nostres cursos. L’Institut garanteix els punts següents:

  • Centro Oficial del Ministeri francès d’Afers Exteriors.
  • Qualitat del Professorat especialitzat en l’ensenyament del Francès Llengua Estrangera.
  • Metodologia activa adaptada a cada alumne.
  • Immersió en un entorn francòfon.

Per altra banda, l’Institut français es compromet a respectar escrupolosament les normes sanitàries de seguretat perquè la teva classe sigui totalment satisfactòria. La salut dels nostres alumnes com la del nostre equip és la nostra principal preocupació.

Passa un estiu inoblidable aprenent francès en el centre de referència per a l’aprenentatge de la langue de Molière a Barcelona.

A l’Institut français podràs aprendre francès amb els millors professors, gràcies a unes classes totalment adaptades al teu nivell lingüístic i dedicades als teus objectius.

A més a més, podràs gaudir d’una oferta cultural gratuïta (sessions de cinema, preestrenes, mediateca) o amb tarifes reduïdes (concerts, teatre). La forma perfecta per aprendre més sobre la cultura francesa i completar l’aprenentatge de la llengua.          

Tot l’equip de l’Institut français Barcelone està a la teva disposició, no dubtis en contactar amb el servei de cursos o de venir presencialment per a més informació.

Aquest estiu… Tria l’Institut français de Barcelona!