Cursos de preparació als exàmens oficials de francès

Preparació DELF B1 – A distància
Prepara’t pel DELF B1 amb PrepMyFuture! Tingues la sort del teu costat amb un mòdul de preparació en línia amb en col·laboració amb PrepMyFuture: milers d’activitats per estar en condicions per passar l’examen. Tria la teva fórmula segons els teus objectius i perfil! Usuari creat en un termini de 72 hores després d’haver formalitzat la matrícula. Accés a la plataforma vàlid durant 1 any.
Per a més informació, contactar amb: prepaexam.barcelona@institutfrancais.es
Fórmula 1: Llicencia PrepmyDELF B1
Prepara’t pel DELF B1 amb la plataforma Prepmyfuture: descobreix el format de l’examen i practica al teu ritme amb més de 30 hores d’activitats i lliçons en completa autonomia. Gaudeix d’un programa concebut per l’Aliança francesa de París.
40€
Fórmula 2: Llicencia PrepmyDELF B1 + Simulació d’examen
Prepara’t pel DELF B1 amb la plataforma Prepmyfuture: descobreix el format de l’examen i practica al teu ritme amb més de 30 hores d’activitats i lliçons en completa autonomia. Gaudeix d’un programa concebut per l’Aliança francesa de París. Al finalitzar la preparació online, una professora especialitzada corregirà la teva simulació d’examen. Gràcies als seus consells personalitzats, estaràs preparat per l’examen.
95€
Preparació DELF B2 – A distància
Prepara’t pel DELF B2 amb PrepMyFuture! Tingues la sort del teu costat amb un mòdul de preparació en línia amb en col·laboració amb PrepMyFuture: milers d’activitats per estar en condicions per passar l’examen. Tria la teva fórmula segons els teus objectius i perfil! Usuari creat en un termini de 72 hores després d’haver formalitzat la matrícula. Accés a la plataforma vàlid durant 1 any
Per a més informació, contactar amb: prepaexam.barcelona@institutfrancais.es
CURS DE PREPARACIÓ Al DELF B2 amb professor
A més de les 15 hores virtuals en grup, tindràs accés a la plataforma Prepmyfuture amb més de 30 hores d’activitats i de lliçons. Accés a la plataforma durant un any.
190€
Fórmula 1: Llicencia PrepmyDELF B2
Prepara’t pel DELF B2 amb la plataforma Prepmyfuture: descobreix el format de l’examen i practica al teu ritme amb més de 30 hores d’activitats i lliçons en completa autonomia. Gaudeix d’un programa concebut per l’Aliança francesa de París.
40€
Fórmula 2: Llicencia PrepmyDELF B2 + Simulació d’examen
Prepara’t pel DELF B2 amb la plataforma Prepmyfuture: descobreix el format de l’examen i practica al teu ritme amb més de 30 hores d’activitats i lliçons en completa autonomia. Gaudeix d’un programa concebut per l’Aliança francesa de París. Al finalitzar la preparació online, una professora especialitzada corregirà la teva simulació d’examen. Gràcies als seus consells personalitzats, estaràs preparat per l’examen.
135€
Preparació DALF C1 – Al teu aire
Prepara’t a la metodología del DALF C1 amb una professora especialitzada. Gràcies als seus consells personalitzats, estaràs preparat per a l’examen. 21 hores de classe virtual en grup i treball personal. Requisit: l’alumne ha de tenir adquirit un nivell lingüístic C1 abans de començar la preparació de l’examen.
C1
260€
A algunos cursos se puede ir a clase presencial o seguir la clase en línea o combinando ambas opciones. ¡Descubre los Cursos a tu aire! Sea cual sea tu motivo, (laboral, familiar, de tiempo, etc.) puedes elegir la modalidad que más te convenga: asistir a la clase en presencial o de manera virtual. ¡Además, puedes cambiar la modalidad cuando quieras!
Preparació TCF – A distància
Prepara’t pel TCF amb la plataforma PrepMyFuture: descobreix el format de l’examen i practica al teu ritme amb més de 30 hores d’activitats i lliçons en completa autonomia. Podràs escollir la preparació pel tipus de TCF que vagis a passar (Tout Public / Canada / Québec / IRN). Usuari creat en un termini de 72 hores després d’haver formalitzat la matrícula. Accés a la plataforma vàlid durant 1 any.
38€

Aquests cursos permeten apropiar-se de les tècniques específiques d’aquests exàmens i entrenar-se.

En col·laboració amb la CCI Paris Île de France, l’Institut français de Barcelona és centre d’exàmens dels diplomes de francès professional.