L’estiu és una època per gaudir i divertir-se. És per això que, què millor que ser un nen per passar-ho molt bé rodejat d’altres nens de la seva edat, al mateix temps que aprenen francès mentre es diverteixen amb els tallers de l’Institut français de Barcelona.

La immersió lingüística més divertida de Barcelona!
Una forma lúdica de practicar francès sense sortir de Barcelona.

Un seguit d’activitats que es desenvolupen en francès amb professors i professionals natius. Alguns elements sobre l’edició 2019:

  • Pels matins, tallers creatius, jocs, música, tallers de ciència i francès.  
  • Per les tardes, temàtica setmanal amb una excursió cada dijous: 1/ Una mirada cap a les estrelles 2/ Reptes i Olimpíades 3/ Claqueta de cine i móns ficticis 4/ Circ i creativitat

L’objectiu: Escoltar, parlar i deseixir-se en francès. Una oportunitat per aprendre però també per practicar la llengua. Sense adonar-se’n, els nens s’atreveixen i agafen la confiança necessària per parlar mentre juguen i es diverteixen. El francès no és només per casa o l’escola, sinó que també per jugar amb els nens de la seva edat i descobrir coses noves..

  • Grups de 12 nens francòfons i no francòfons inclús principiants, agrupats per edats, de 6-7, 8-10, 11-13 anys o/i nivell lingüístic.
  • Places limitades.
  • Inscripcions setmanals a partir d’abril.