El 12 de maig de 1921 va ser inaugurat oficialment l’Institut français – Barcelone pel regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Nicolau Oliver, i pel director de l’Institut de l’època, Henri Mérimée, entre altres personalitats importants. L’Institut français – Barcelone es dedica a l’ensenyament de la llengua francesa, a la difusió de la cultura francesa i a la promoció del diàleg franco-espanyol. 
Al centre de Barcelona, al carrer Moià, l’Institut français ofereix un àmplia gama d’activitats enriquidores i variades per a tots els públics.
És el lloc d’excel·lència per aprendre o perfeccionar la llengua francesa. Els nostres professors estan a disposició de cada persona per orientar i ajudar a escollir el millor camí d’aprenentatge. L’Institut français- Barcelone és també un centre oficial d’exàmens DELF DALF. També ofereix un gran assortiment d’estades lingüístiques per aprendre o perfeccionar l’idioma i descobrir la cultura francòfona durant unes vacances practicant diverses activitats d’oci.          
L’Institut français-Barcelone disposa d’una mediateca, una sala d’actes de 330 butaques, una sala polivalent i una galeria d’exposicions. Mensualment, l’Institut organitza nombrosos esdeveniments dins de la seva programació cultural: debats d’idees, trobades d’autors, cinema, teatre, dansa, música, exposicions, etc.
L’Institut français en el transcurs dels anys sempre ha representat un lloc obert a tothom, personificant la llibertat d’expressió durant els anys de la dictadura, un lloc freqüentat per persones importants dins de l’àmbit cultural català i francès, tant per assistir a les nostres activitats o cursos com per a presentar les seves pròpies obres.

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal