El DELF PRIM, el seu primer diploma de francès!

Per a nens que estan a Primària

El seu fill té entre 8 i 11 anys i està aprenent el francès? Per què proposar el DELF Prim al seu fill?

Marca una primera etapa en els exàmens de francès. El seu fill veu recompensat el seu treball a l’escola i a més es familiaritza amb la presentació d’un examen internacional des de l’inici del seu aprenentatge de la llengua francesa.

En què consisteix l’examen?

El DELF Prim compren 3 nivells: A1.1, A1, A2.

El dia de la prova, el seu fill presentarà les quatre destreses mitjançant unes proves col·lectives i una prova oral individual.

Les proves col·lectives, composades de comprensió oral, comprensió escrita i expressió escrita, es realitzen en un quadern il·lustrat d’activitats. La prova individual dura uns 10 minuts i es fa també a través d’un quadern il·lustrat.   

L’ambient durant les proves és ideal perquè el seu fill es trobi en un ambient de confiança. El material, molt dinàmic, va ser creat per una il·lustradora especialitzada en llibres per a joves. Els temes abordats estan relacionats amb l’entorn familiar del nen, la seva família, activitats de lleure i escola.                    

En col·laboració amb la CCI Paris Île de France, l’Institut Francès de Barcelona és centre d’exàmens dels diplomes de francès professionals.