A l’Institut français oferim cursos de francès per a tots els públics, depenent de la teva edat, el teu nivell i segons el teu context individual o de la teva empresa o institució.

Comptem amb la garantia de ser una  institució oficial recolzada pel Govern francès i el Ministeri per Europa i d’Afers Exteriors. El nostres professors natius estan plenament capacitats per impartir classes de francès a nens i adults.

El nostre objectiu principal és que cadascun dels nostres alumnes assisteixin al nostres cursos o tallers de francès i assoleixin els seus objectius d’aprenentatge. Per això, l’Institut français aposta per una metodologia innovadora i eficaç, centrada en l’alumne i aprofitant les noves tecnologies com a eina d’aprenentatge.

Disposem de cursos per a tots els nivells de francès, des de nivell principiant i iniciació fins al nivell avançat per a persones pràcticament bilingües.

Cursos de francès en el Institut français de Barcelona

Disposem d’un ampli catàleg de cursos de francès orientats per a diferents edats, nivells, particulars o organismes.

Els nostres cursos s’imparteixen utilitzant diferents metodologies i modalitats adaptades a totes les necessitats dels nostres alumnes. Oferim cursos anuals, intensius i superintensius, tallers de conversació, classes particulars, cursos per a empreses a les seves pròpies oficines.

Consulta tots els cursos que oferim i informa’t sobre el que més s’ajusti a les teves necessitats i amb el que puguis assolir el nivell desitjat.

Avantatges dels cursos a l’Institut français

L’Institut français de Barcelona és un centre oficial d’idiomes que pertany al Ministeri per Europa i d’Afers Exteriors de França, pel que garantim un ensenyament de qualitat amb els millors professors especialitzats en l’ensenyament del francès com a llengua estrangera.

Seguim una metodologia de formació activa adaptada a cada alumne en funció de la seva edat i nivell en tots els nostres cursos de francès a Barcelona gràcies als nostres grups reduïts de 18 alumnes com a màxim.

A més, estudiant a l’Institut français de Barcelona, t’assegurem una immersió completa en un entorn francòfon. Podràs aprofitar de l’accés gratuït a la nostra mediateca durant 1 any, descomptes i gratuïtat en moltes de les nostres activitats culturals i descomptes a la Librería Jaimes.

Quantes raons més necessites per estudiar amb nosaltres? Informa’t sobre els cursos de francès que oferim!