A l’Institut français oferim cursos de francès per a tots els públics, depenent de la teva edat, el teu nivell i segons el teu context individual o de la teva empresa o institució.

Comptem amb la garantia de ser una  institució oficial recolzada pel Govern francès i el Ministeri per Europa i d’Afers Exteriors. El nostres professors natius estan plenament capacitats per impartir classes de francès a nens i adults.

El nostre objectiu principal és que cadascun dels nostres alumnes assisteixin al nostres cursos o tallers de francès i assoleixin els seus objectius d’aprenentatge. Per això, l’Institut français aposta per una metodologia innovadora i eficaç, centrada en l’alumne i aprofitant les noves tecnologies com a eina d’aprenentatge.

Disposem de cursos per a tots els nivells de francès, des de nivell principiant i iniciació fins al nivell avançat per a persones pràcticament bilingües.

Cursos de francès en el Institut français de Barcelona

Disposem d’un ampli catàleg de cursos de francès orientats per a diferents edats, nivells, particulars o organismes.

Els nostres cursos s’imparteixen utilitzant diferents metodologies i modalitats adaptades a totes les necessitats dels nostres alumnes. Oferim cursos anuals, intensius i superintensius, tallers de conversació, classes particulars, cursos per a empreses a les seves pròpies oficines.

Consulta tots els cursos que oferim i informa’t sobre el que més s’ajusti a les teves necessitats i amb el que puguis assolir el nivell desitjat.

Avantatges dels cursos a l’Institut français

L’Institut français de Barcelona és un centre oficial d’idiomes que pertany al Ministeri per Europa i d’Afers Exteriors de França, pel que garantim un ensenyament de qualitat amb els millors professors especialitzats en l’ensenyament del francès com a llengua estrangera.

Seguim una metodologia de formació activa adaptada a cada alumne en funció de la seva edat i nivell en tots els nostres cursos de francès a Barcelona gràcies als nostres grups reduïts de 18 alumnes com a màxim.

A més, estudiant a l’Institut français de Barcelona, t’assegurem una immersió completa en un entorn francòfon. Podràs aprofitar de l’accés gratuït a la nostra mediateca durant 1 any, descomptes i gratuïtat en moltes de les nostres activitats culturals i descomptes a la Librería Jaimes.

Quantes raons més necessites per estudiar amb nosaltres? Informa’t sobre els cursos de francès que oferim!

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal