Per fer la inscripció

NOUS ALUMNES ADULTS

Si ETS PRINCIPIANT, crea el teu espai AQ per poder inscriure’t directament online. Escull el nivell A1.1 del període desitjat amb el ritme i l’horari que et vagi millor (mateixa pàgina, CURSOS DE FRANCÈS).

Si NO ETS PRINCIPIANT, crea el teu espai AQ i demana una prova de nivell. Nosaltres completarem el teu espai amb el nivell que et correspongui, la qual cosa et permetrà fer la inscripció en línia.

Per a visualitzar els horaris de tests de nivell, feu clic AQUÍ.

NOUS ALUMNES MENORS D’EDAT

Recomanem als pares / representants legals de crear el seu propi espai AQUÍ i afegir al seu fill / a la seva filla amb el mateix correu electrònic si és menor d’edat. Aquest compte alumne li permetrà fer inscripcions, veure el calendari del curs, les activitats fetes a l’aula, l’assistència del seu fill, les avaluacions, etc.

Si el seu fill / la seva filla és PRINCIPIANT, l’haurà d’inscriure a l’edat que li correspongui de 4 a 17 anys:

  • Koalas 4/6 anys: Koalas 1
  • Pandas 6/10 anys: Panda 1
  • Pre-ados 10/13 anys: A1.1
  • Ados 14/17 anys: A1

Si el seu fill / la seva filla NO ÉS PRINCIPIANT, demani una prova de nivell: AQUÍ POT VEURE ELS HORARIS. Nosaltres completarem el teu espai amb el nivell que et correspongui, la qual cosa et permetrà fer la inscripció en línia.

ANTICS ALUMNES DE L’INSTITUT FRANCÈS DE BARCELONA DES D’OCTUBRE DE 2015

ADULTS: Introdueix el teu email AQUÍ per a recuperar la contrasenya i accedir al teu espai alumne per poder inscriure’t directament en línia. Si tens alguna dificultat per fer-ho, pots contactar amb la secretaria. Atenció! Si fa més de 12 mesos que no fas cap curs amb nosaltres, serà necessari que passis un test de nivell.

ALUMNES MENORS D’EDAT: si l’email utilitzat anteriorment és l’email d’un dels pares / del representant legal, pot recuperar la contrasenya AQUÍ per accedir a l’espai alumne del seu fill / de la seva filla i poder fer la inscripció en línia.

A partir dels 10/11 anys aconsellem als pares crear un espai propi i associar-lo al del seu fill / de la seva filla per poder fer el seguiment del seu aprenentatge i tenir accés a informacions d’utilitat.

Igual que pels adults, en cas d’interrupció dels cursos de francès durant més de 12 mesos, caldrà fer un test de nivell.

ALUMNES AMB CURSOS FINANÇATS PER EMPRESES

La inscripció es farà un cop s’hagi rebut el full de comanda completat i firmat per l’empresa. El document s’ha d’enviar a: cursos.externos.barcelona@institutfrancais.es.

Horaris de la secretaria de cursos

Recollida de diplomes els dilluns i dimarts

Autorització de recollida de diplomes AQUÍ

Horaris

DILLUNS: 9.30h – 13h / 15.30h – 20h

MARTES: 9.30h – 13h / 15.30h – 19h

DIMECRES: 9.30h – 13h / 15.30h – 19h

DIJOUS: 9.30h – 13h

DIVENDRES: 14.30h – 18h30

DISSABTE: 9.45h – 13h

Condicions generals de venda dels cursos: veure aquí

Contactes

Cursos i exàmenscursos.barcelona@institutfrancais.es
93 567 77 70
Informació generalaccueil.barcelona@institutfrancais.es
93 567 77 77