Si ets jove, amb inquietuds i vols aprendre francès, aquest és el teu lloc. Tenim cursos de francès per a adolescents que duren tot l’any escolar.

L’Institut français compta amb un equip de professors natius i especialitzats en la matèria que imparteixen. Els cursos de francès a Barcelona s’adapten als més joves. Se sentiran còmodes aprenent una llengua nova.        

Escull l’Institut Français!

Garanties i avantatges

A través dels nostres cursos de francès per a adolescents a l’Institut français de Barcelona podràs aprendre francès i ampliar els teus coneixements sobre la cultura francesa en un entorn únic, acompanyat dels millors professionals.

Els nostres professors estan plenament especialitzats i qualificats per a impartir cursos de francès amb una metodologia innovadora, eficaç i senzilla als alumnes.

Estudiant francès a l’Institut, comptes amb el recolzament del Ministeri francès d’Europa i Afers Exteriors. A més, obtindràs un Certificat Oficial de l’Institut français al finalitzar cada curs

Informació important pe aquest curs
Si hi hagués un nou confinament, les classes s’impartiran a distancia.

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal