Activitats infantils
Cinema

EL MEU PRIMER FESTIVAL / Cine

lloc

Cinema del Institut français Barcelona

Sessions

Dissabte 09 novembre
11:30

PANIQUE AU VILLAGE I ALTRES CURTS

Humor irreverent amb tocs surrealistes són el segell d’identitat d’aquesta selecció de treballs encapçalats per una nova entrega dels creadors de Panique au village, una mítica sèrie belga feta amb stop-motion i un munt d’imaginació!  

Panique au village: La foire agricole, Vincent Patar i Stéphane Aubier, França i Bèlgica, 2016, 26’09’’, versió en francès subtitulada al català

Noves aventures de l’Indi, el Cowboy i el Cavall. Un cop aprovats els examens, decideixen anar plegats a la fira del poble, però el Cavall tindrà un petit accident pel camí que els dificultarà arribar.

Coeur fondant, Benoît Chieux, França, 2019, 11’, versió original subtitulada al català

Per compartir un bombó de xocolata amb el seu amic, l’Anna ha de creuar el bosc gelat. En ell habita un gegant enorme i temerós amb barba i tots els animals que se’l troben, desapareixen.

Bamboule, Émile Pigeard, França i Bèlgica, 2018, 8’31’’, versió original subtitulada al català

Després de ser operada pel veterinari, una gateta començar a guanyar quilos i quilos de pes, fins que un dia els seus amos decideixen que és hora de posar-la a règim.

Drôle de poisson, Krishna Chandran, França, 2017, 6’20’’, versió original subtitulada al català

Enmig de l’oceà, un grup de peixos es reuneix per rescatar un peix que sura a la superfície. Fan tots els esforços possibles per ajudar-lo a tornar a l’aigua, sense saber que en realitat no es tracta ben bé d’un peix…