65 minuts | 16-20 €

«Ja no hi ha estacions» perquè el món està canviant… Què deixarem enrere? Y’a plus d’saisons evoca el món en què vivim i qüestiona el futur davant els conflictes socials i ecològics que provoca l’ésser humà. A l’escenari, el hip-hop, la dansa contemporània i les acrobàcies fan desfilar les estacions, les barregen; els cossos dels sis intèrprets de la peça busquen l’equilibri entre el cel i la terra.
Aquest terreny inestable, amb el qual treballa el coreògraf Abderzak Houmi, suporta les interaccions entre la natura, el temps i els humans, sovint pertorbadores. En escena, pintures contundents i visuals a partir de Les quatre estacions de Vivaldi, que semblen fondre’s en una de sola, abracen aquesta dansa evocadora.
Al capdavant de la Cie. X-PRESS, Houmi afirma que la seva trobada amb la dansa es va produir a través de l’estètica hip-hop. Lluny de codificacions i límits, hi va trobar energia i un punt de partida cap a un espai de llibertat; en els darrers anys, el coreògraf ha combinat el vocabulari del hip-hop amb la dansa contemporània, en la cruïlla de diversos estils i camps artístics.

Fitxa artística

Direcció artística i coreografia: Abderzak Houmi – Interpretació: Aïda Boudrigua, Fouaz Bounechada, Laurine Brerro, Louna Galesso, Abderzak Houmi, Hichem Serir Abdallah – Creació i direcció d’il·luminació: Jean-Marie Lelièvre – Espai: Nicolas Isidoro – Accessoris escènics: Louise Chupin

También te puede interesar

Artes escénicas

Y’a plus d’saisons – Ja no hi ha estacions | Cie. X-PRESS / Abderzak HOUMI

Lugar

BADALONA Teatre Zorrilla

Sesiones

sábado 09 Mar 2024
20:00