La Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra convoca aquest concurs amb el propòsit d’il·lustrar la vitalitat de l’ensenyament del francès i l’alemany i promoure el multilingüisme. També té com a objectiu introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat. El premi s’atorga a les millors traduccions realitzades per estudiants de tercer i quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya i d’altres comunitats autònomes que tinguin el català com a llengua cooficial. 

El concurs compta amb la col·laboració de l’Institut Français d’Espanya, del Goethe Institut, de l’Association de Professeurs de Français de Catalogne (APFC) i de l’Associació de Professorat d’Alemany de Catalunya (APALC). 

Els docents que desitgin inscriure els seus estudiants en el concurs hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que estarà obert fins al dia 19 de gener del 2024.

También te puede interesar

Aprender francés
Programas y ayudas

XXIV Concurs de Traducció