Últims díes d’inscripció a l’Escola d’Estiu de l’ESMUC

La nova edició de l’Escola d’Estiu de l’ESMUC tindrà lloc enguany del 25 de juny a l’11 de juliol i presenta una oferta formativa de cinc cursos de diferents temàtiques vinculades a l’àmbit de la música. En aquesta oferta es troben un curs de Tècnica i entrenament vocal, un altre de Llibertat corporal, creativitat i comunicació per a professionals de la música, amb altres com ara Musicoteràpia en neonatologia o Neurociència per a músics i educadors. La inscripció és oberta fins al 21 de juny.

Els cursos d’estiu que imparteix l’ESMUC proporcionen eines teòrico-pràctiques necessàries per millorar coneixements i habilitats musicals, i alhora descobrir altres àmbits de la música que poden aportar nous recursos al dia a dia professional.

L’oferta s’adreça a estudiants dels últims cursos del grau professional de música, a estudiants de grau superior i a professionals de la interpretació musical i/o l’educació, fomentant així un retorn al sistema educatiu. Els cursos també són oberts per a persones sense formació musical però amb professions que necessiten els continguts que es tracten en les diferents propostes.

Oferta de l’Escola d’Estiu 2024

Salut, Tècnica i Entrenament Vocal Estill Voice Training System: Impartit per Olga López Espejo, l’objectiu és, entre altres, Conèixer i practicar l’entrenament vocal que qualsevol professional de la veu, sigui de la disciplina que sigui, necessita per adquirir fortalesa vocal.

Llibertat corporal, creativitat i comunicació per a músics: Alguns dels objectius del curs són desenvolupar l’autoconeixement de la globalitat de la persona/músic en la interpretació musical i comunicació i Connectar amb la mateixa veu interna i autèntica, desplegant-la per compartir-la amb el públic o pacient. Impartit per Mireia Mora.

Iniciació al beatmaking amb Ableton Live. A càrrec de Patxi Vazili (Versembrant i Extraño Weys), l’objectiu és familiaritzar-se amb les eines de producció musical digitals i el món del beatmaking. També integrar els recursos de les eines de producció musical i les seves tècniques per esdevenir capaços de comunicar aquests coneixements a l’alumnat.

Introducció a la Musicoteràpia en Neonatologia. NICU-MT. Els continguts i intervencions que es presentaran en aquest curs es basen en la formació específica de Musicoteràpia en les Unitats de Cures Intensives Neonatals del National Institute for Infant and Child Medical Music Therapy (Florida State University). Totes les intervencions estan avalades per un bon cos científic i han mostrat beneficis tant pels infants, com les seves famílies així com el vincle entre ells. El professorat del curs és Pablo González Álvarez, pediatre i musicoterapeuta; Mercè Redorta Domènech, musicoterapeuta. NICU-MT; Catherine Clancy, musicoterapeuta. NICU-MT.

Aquí i Ara en Música: Neurociència per músics i educadors. Els objectius del curs són Conèixer el funcionament del cervell, del sistema nerviós i el processament de la informació sensorial i emocional. També vol oferir eines per potenciar els processos d’ensenyament-aprenentatge, memorització, l’atenció focalitzada, la creativitat i el rendiment a l’escenari i el treball en equip.

También te puede interesar

Programas y ayudas

Últims díes d’inscripció a l’Escola d’Estiu de l’ESMUC