Médiathèque

Venir a la mediateca

La mediateca torna a obrir les seves portes el dia 15 de juny, amb horaris restringits i mesures adaptades a les circumstàncies actuals:


– amb cita prèvia en franges horàries concretes
– pel préstec i devolució de materials únicament
– no es podrà accedir directament als documents

Els documents agafats en préstec a partir de l’1 de gener s’han renovat automàticament fins el 15 de setembre i a tots els usuaris amb una inscripció vàlida al moment del tancament (13 de març) se’ls aplicarà una pròrroga de 3 mesos en la inscripció.

Préstec de materials

1. Feu la llista dels llibres que us voleu endur en préstec o reserveu-los directament mitjançant el vostre espai personal del catàleg en línia (www.mediatecas.institutfrancais.es).
Si no sabeu què endur-vos, nosaltres tenim suggeriments, i a més dins de la mediateca hi trobareu seleccions de documents ben visibles.

2. Consulteu els horaris d’obertura de la mediateca.

3. Demaneu cita per mail (mediateca.barcelona@institutfrancais.es) indicant-nos a quina hora aproximada us aniria bé venir. Us contestarem amb una proposta de cita (franges horàries de 15 minuts).

4. Veniu a la mediateca el dia/hora convinguts per agafar els documents.
– Us recordem que l’ús de la mascareta és obligatori.
– Us demanem que, sempre que sigui possible, no vingueu més de 2 persones per família.

Devolució de materials

Podreu retornar els materials quan vingueu a endur-vos els documents en préstec, però també podreu fer-ho deixant-los a la recepció de l’Institut, de dilluns a divendres de 10h a 18h.

Seguint les recomanacions sanitàries, tots els documents retornats guardaran una quarantena de catorze dies, per tal que el següent usuari els pugui fer servir de manera segura.

També us podeu descarregar la informació:

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal