Com puc saber el meu nivell de francès
Per poder orientar-te al curs més ajustat a es teves necessitats i objectius, el primer pas és fer una prova de nivell gratuïta.
Com em puc matricular a un curs
Si és la primera vegada que estudies francès: ets Prinicipiant (A1.1) i pots passar directament per secretaria per fer la matrícula i el pagament. Els nostres horaris de secretaria AQUÍ. Si ja tens algun coneixement de francès, necessitaràs passar un test de nivell. Quan acabis la prova, el mateix dia, ja podràs passar per secretaria per matricular-te al curs (atenció: les places no es poden reservar).
Formalització del pagament
Targeta (excepte American Express) en secretaria de cursos. Efectiu a CAIXABANK (demanar el document de pagament a secretaria). Taló nominatiu a secretaria de cursos. Domiciliació bancaria exclusivament pel pagament fraccionat (per cursos de 60, 90 o més hores, combinant mòduls, veure CGV). El primer pagament sempre s’efectua presencialment a l’Institut français amb targeta bancaria i la resta per domiciliació. És imprescindible portar al moment de la inscripció un document on figuri el nom del banc, el nº IBAN i el nom del titular del compte. No es permet fraccionar el pagament en cursos de curta durada, com per exemple, el cursos superintensius de juliol o de setembre.
Quants nivells de francès
A1. Principiant
A2. Elemental
B1. Intermedi
B2. Avançat
C1. Superior
C2. Expert

Preguntes més freqüents