Aquesta projecció estarà precedida per un espectacle de dansa a càrrec de la companyia “Costa d’Ivori” i seguida per una presentació de Luis Marques (guionista i autor del projecte teatral)

La V edició del Festival Wallay! – Festival de Cinema Africà Barcelona – se celebrarà a Barcelona del 18 al 30 de maig de 2022 en col·laboració amb la Fimoteca de Catalunya i el Institut Français.

SINOPSI

Nens. Soldats. Algunes paraules no peguen. En un país africà devastat per la guerra civil, un jove i idealista advocat ha de defensar a una rebel acusada de crims de guerra. A través dels desacords entre l’advocat i la nena soldat, es confronten les dues cares de l’Àfrica actual.

TRÀILER

Presentat per

Wallay! es un viatge a la diversitat i creativitat del continent africanà narrat a través del seu lenguatge cinematogràfic i de les seves expressions culturals, amb les mirades i veus dels seus propis realitzadors. Es presència, veus i relat de la industria cinematogràfica africana,  amb taules rodones, tallers, debats i molte smés activitats complementant les projeccions.

También te puede interesar

Cinema

WALLAY! | “L’oeil du cyclone”

lloc

Institut français de Barcelona

Sessions

Dilluns 30 maig 2022
19:30