La inauguració i el debat es faran en francès, amb traducció simultània en espanyol.

Inauguració i visita 18h

Debat 19h

Durant tot el mes d’abril, l’Institut rebrà a la sala d’exposicions, l’agència d’arquitectura i urbanisme VLAU (Vincent Lavergne Arquitectura i Urbanisme). La inauguració anirà seguida d’un debat entre diferents actors de l’urbanisme barceloní i l’agència VLAU, a fi de compartir perspectives de desenvolupament de les ciutats europees, enfront dels reptes actuals.

A través d’aquesta exposició itinerant, l’Institut us proposa reflexionar sobre el futur de les ciutats i sobre les noves expressions de la cultura urbana post-pandèmia.

Sobre VLAU

A través de nombrosos projectes desenvolupats tant a França com a l’estranger, VLAU duu a terme diferents estratègies d’adaptació, confrontant-se a la complexitat de la ciutat contemporània sobre les condicions històriques, econòmiques, socials i mediambientals. Per això, l’agència intenta trobar alternatives a les construccions de formigó del segle passat, i s’ha fet reconeguda internacionalment per utilitzar la fusta i els materials biològics en els seus projectes arquitectònics.

También te puede interesar

Exposicions

Inauguració “URBATECTURA” – Vincent Lavergne

lloc

Sala d'exposicions de l'Institut français Barcelona

Sessions

Dijous 08 abr. 2021
18:00