Activitats infantils
Exposicions
Tallers

AJORNAT – Mercat ambulant – 3, 2, 1… 0 déchet

lloc

Institut français Barcelona

Sessions

Dimarts 24 març
17:00

Degut a les mesures preses per la Generalitat de Catalunya, us informem que el esdeveniment ajorna la seva celebració.

De les 17h a les 21h

Diverses activitats previstes per a aquesta tarda sostenible!

  1. Milskiput

Christelle, creadora de la marca Milskiput, ens presentarà les seves creacions i el seu mètode de producció: veniu amb samarretes velles!

Aficionada a la costura i apassionada pel medi ambient, @milskiput va néixer de la combinació dels dos per tal de conscienciar, mitjançant creacions estètiques i de qualitat, de la necessitat de reduir l’ús de productes d’un sol ús.

2. Smartfooding

SMARTFOODING  neix com una botiga online especialitzada en aliments ecològics i saludables, disposa d’un catàleg online únic que inclou 3.000 productes acuradament analitzats i seleccionats, que compleixen  les expectatives d’un nombre creixent de consumidors exigents. SMARTFOODING posa un èmfasi especial en la detecció i valorització de petits productors apassionats per l’agricultura que ofereixen productes d´alta qualitat, amb certificació ecològica, permetent-los vendre els seus productes directament al consumidor final, i, impulsant alhora l´economia local. Per combatre l’excés d’embalatge i així fer un gest per al medi ambient, ofereix una selecció de productes ecològics a granel d’un preu atractiu. Trobar moltes referències de fruits secs, llavors……

3. Bobbibags

Cuando lo ético se encuentra con lo estético. Los Bobbibags son  bolsas ecológicas para pesar la fruta y la verdura.

Muy práctica, viene con 2 asas para llenarla y llevarla cómodamente y una costura al fondo así evita que se apachurra la fruta y la verdura. Además de tener este diseño eco-chic es de algodón BCI y lavable. Es muy pequeña de aspecto pero según el peso se agranda a medida hasta llegar hasta 2 kg.