Degut a les mesures preses per la Generalitat de Catalunya, us informem que el esdeveniment ajorna la seva celebració.

De les 17h a les 21h

Diverses activitats previstes per a aquesta tarda sostenible!

  1. Milskiput

Christelle, creadora de la marca Milskiput, ens presentarà les seves creacions i el seu mètode de producció: veniu amb samarretes velles!

Aficionada a la costura i apassionada pel medi ambient, @milskiput va néixer de la combinació dels dos per tal de conscienciar, mitjançant creacions estètiques i de qualitat, de la necessitat de reduir l’ús de productes d’un sol ús.

2. Smartfooding

SMARTFOODING  neix com una botiga online especialitzada en aliments ecològics i saludables, disposa d’un catàleg online únic que inclou 3.000 productes acuradament analitzats i seleccionats, que compleixen  les expectatives d’un nombre creixent de consumidors exigents. SMARTFOODING posa un èmfasi especial en la detecció i valorització de petits productors apassionats per l’agricultura que ofereixen productes d´alta qualitat, amb certificació ecològica, permetent-los vendre els seus productes directament al consumidor final, i, impulsant alhora l´economia local. Per combatre l’excés d’embalatge i així fer un gest per al medi ambient, ofereix una selecció de productes ecològics a granel d’un preu atractiu. Trobar moltes referències de fruits secs, llavors……

3. Bobbibags

Cuando lo ético se encuentra con lo estético. Los Bobbibags son  bolsas ecológicas para pesar la fruta y la verdura.

Muy práctica, viene con 2 asas para llenarla y llevarla cómodamente y una costura al fondo así evita que se apachurra la fruta y la verdura. Además de tener este diseño eco-chic es de algodón BCI y lavable. Es muy pequeña de aspecto pero según el peso se agranda a medida hasta llegar hasta 2 kg.

Activitats infantils
Exposicions
Tallers

AJORNAT – Mercat ambulant – 3, 2, 1… 0 déchet

lloc

Institut français Barcelona

Sessions

Dimarts 24 març
17:00

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal