Aquest treball està inspirat en una cita de Robert Antelme sobre la necessitat de tot ésser humà de ser reconegut. Un home sol a escena mostra els rostres de diferents persones en un intent d’apropar-s’hi, uns rostres amb una història particular. Maguy Marin ens ofereix una bonica reflexió sobre la condició humana i les fronteres entre un mateix i els altres.

16 i 17 d’octubre | 20 h

Maguy Marin és una de les coreògrafes franceses amb una trajectòria més rellevant, amb més de 40 obres. La seva companyia, creada l’any 1978, es va constituir com a Centre Coreogràfic de Créteil el 1990. L’any 1998 es va traslladar amb el seu grup i es va transformar en l’actual Centre Coreogràfic Nacional de Rillieux-la-Pape, on va fer una intensa tasca social apropant la dansa a col·lectius desfavorits. Posteriorment, la companyia es va instal·lar a Sainte-Foy-lès-Lyon, on va posar en marxa un nou projecte: Ramdam, un centre d’art.

Concepte Maguy Marin / Intèrpret David Mambouch / Escenografia Benjamin Lebreton
Coproducció Théâtre Garonne (Tolosa de Llenguadoc), Daejeon Arts Center (Daejeon, Corea), Latitudes prod (Lille), Marseille Objectif danse, Compagnie Maguy Marin (Tolosa de Llenguadoc), Ad Hoc (Lió) i extrapole (París) / Agraïments Mix’Art Myrys i L’Usine i Tournefeuille (Tolosa de Llenguadoc)

También te puede interesar

Arts escèniques

Maguy Marin – «Singspiele»

lloc

Mercat de les Flors

Sessions

Divendres 16 oct. 2020
20:00
Dissabte 17 oct. 2020
20:00