És a través de paraules il·lustrades que he volgut contar-vos la meva aventura barcelonina. Des de la A fins la Z: els meus Dubtes, les meves Derrotes, els meus Drames, tota una època plena de girs inesperats, Alegria i coses Boniques. Us convido a recórrer aquest camí de 26 lletres on l’ordre alfabètic s’uneix a al cronològic amb traços fins i sensibles, divertits i amb notes poètiques.

Lola Lecoutour

Artista – il·lustradora diplomada en comunicació visual (grafisme, edició, publicitat) l’any 2012, Lola Lecoutour va començar per petites exposicions a Barcelona en diversos locals: bars, cafès o fins i tot perruqueries abans d’arribar a les galeries d’art i de participar en diversos festivals. Cosa que va fer l’any 2017 amb una primera residència artística a Alemanya, a la ciutat de Hagen, on va ser convidada dues vegades més els anys següents. Lola ha participat també a esdeveniments a Bolonya, Itàlia, sobretot com a exponent durant el Bilbolbul 2019, festival internacional de còmics.
Li agrada fer una mica de tot, i maneja bé tant el color com el blanc i negre, la pintura com la tauleta gràfica, la qual cosa li permet anar canviant entre els tres dominis que són l’art plàstic, la il·lustració i el grafisme.
En col·laboració amb una amiga escriptora, el seu últim projecte és un petit recull de poesia il·lustrat on es pot apreciar el seu estil fi i sensible amb un toc romàntic.

Exposicions

Lola Lecoutour – “Mon abécédaire, 6 anys en Barcelona”

lloc

Sala d'exposició de l'Institut français Barcelona

Sessions

Dijous 01 octubre
17:30

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal