Exposició i venda d’obres fotogràfiques a favor d’una ONG espanyola a favor d’una ONG Espanyola per a India

Sala d’exposició de l’Institut

“Perquè la bellesa està tot arreu… La meva recerca és contemplar-la, fixada en blanc i negre o en color en les dues dimensions d’una imatge, on les ombres xineses es barregen amb les línies de la vida i de sobte desvetllen una mirada humida.”

Jean-Philippe Kalfon

Ciutat d’un Hinduisme etern, rituals estranys de l’aigua i del foc, Varanasi sagrada… Misèria de les ribes del Ganges, cossos cremats a cel obert, Varanasi inquietant… Aquestes són les tantes evocacions intrigants que habiten l’inconscient del viatger! Varanasi també és un camí de vida, pautat pel sol, allò profà i allò sagrat, un camí d’emocions fortes amb el pas de les trobades i de les oracions!

L’Institut Francais de Barcelona presenta una exposició de 38 obres del fotògraf Jean-Philippe Kalfon, en blanc i negre i en color. L’ inauguració tindrà lloc el 19 de gener, les obres romandran exposades fins al 26 de febrer. Les vendes es faran a favor d’Akshy.org, una ONG Espanyola que treballa per a l’apoderament de la població més desafavorida de l’Índia.

Recorro la vida, els carrers de la meva ciutat, els camins dels meus viatges, entre entusiasme i contemplació, a la recerca perpetual de la bellesa. De vegades es troba davant meu, com una obvietat, sovint, s’amaga, i llavors, la busco, ampli aquest mil·ligram d’emoció, d’alegria, d’amor, de riure, d’innocència, de joc, de passió o d’insolència , de vegades perdut sota un pes de misèria.

Jean-Philippe Kalfon és un fotògraf amateur francès d’inspiració humanista, apassionat de fotoreportatge. El seu treball ha estat exposat a París, Lille i Barcelona.

También te puede interesar

Exposicions

JEAN-PHILIPPE KALFON – “Varanasi, au fil du Gange”

lloc

Sala de Exposiciones del Institut français de Barcelona

Sessions

Dimecres 19 gen. 2022
19:00