La vida puja a l’escenari de la mà d’una companyia que crea espectacles plens d’emoció a partir de testimonis directes de ciutadans i ciutadanes de col·lectius diversos. Voleu saber què pensa de Barcelona un migrant africà d’edat avançada?

SINOPSI

El retrat escènic i la memòria són alguns dels temes que més interessen Didier Ruiz. D’aquí que, amb La compagnie des Hommes, que dirigeix des del 1998, hagi creat molts espectacles que, com aquest, porten la vida real a l’escenari. En aquesta ocasió, els protagonistes són migrants procedents de l’Àfrica subsahariana. Tots són d’edat avançada i, per això mateix, conserven encara el vincle entre dos mons: el que han hagut de deixar enrere i el que, amb més o menys recança, els acull avui. 

Com van arribar fins aquí? Per què van deixar casa seva? Com han viscut aquest canvi de cultura? Quina ha estat la seva contribució a la construcció de la Catalunya (i de l’Europa) d’avui? Aquests migrants de primera generació ens deixen en herència allò que posseeixen: records, enyorances i la vivència d’habitar un país que no és el propi, un món que sempre necessita una persona nouvinguda a qui ignorar.

Presentat per

También te puede interesar

Arts escèniques

JE PENSE À VOUS

lloc

CCCB Teatre

Sessions

Dijous 22 jul. 2021
20:00
Divendres 23 jul. 2021
20:00
Dissabte 24 jul. 2021
20:00