Cinema

“HERREN” (Senyors)

lloc

Cinema del Institut français Barcelona

Sessions

Dimecres 16 setembre
19:30

Com a bestreta a futures cooperacions el Goethe-Institut i l’Institut Français, juntament amb ARTE, presenten el telefilme "Herren", una història humorística d’integració, coproduïda amb la Bayerischer Rundfunk i dirigida per Dirk Kummer.

Versió original en alemany amb subtítols en francès

Estem encantats de tenir com a convidada especial a l’escriptora Stefanie Kremser, que va realitzar el guió d’aquesta pel·lícula basada en un llibre de Warwick Collins. Stefanie Kremser respondrà a les preguntes del públic després de la pel·lícula.

Sinopsis:

Aturat, un professor de capoeira accepta un treball com a protector d’estranys “monuments històrics”. Amb un tema musical lleuger i melancòlic i un atractiu repartiment, aquesta pel·lícula plena d’humor i emoció, premiada en els Biberacher Filmfestspiele 2019, posa en relleu als treballadors invisibles de la societat alemanya.

Tràiler (en VO)

© Kineo Film/Frédéric Batier

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal