Presentacions literàries

FRÉDÉRIC BEIGBEDER – Una vida sin fin

lloc

Institut français Barcelona

Sessions

Dijous 20 febrer
19:30

Amb la presència de l’autor, conversa amb l’escriptora i periodista Llucia Ramis – traducció simultània

Aquesta novel·la és un viatge a la immortalitat. El seu protagonista és un triomfador, que es relaciona amb estrelles de Hollywood i és famós per un programa d’entrevistes en el que els convidats s’han de prendre una pastilla triada a l’atzar que té uns efectes que desconeixen. Un dia la seva filla li pregunta si tothom es mor, i ell, que comença a notar les xacres de l’edat, decideix partir a la recerca de la vida eterna.

Una vida sin fin és una novel·la, però no és exactament de ficció, perquè els personatges que apareixen són reals, i els científics amb els quals el protagonista s’entrevista i les institucions que visita són els màxims exponents de la recerca de la immortalitat per part de la humanitat.

El resultat d’aquesta trepidant recerca de la immortalitat és l’autèntic Beigbeder: intel·ligent, sagaç, provocador, histrió, desaforat i genial.

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal