VOSE

El Festival de cortometrajes Filmets – Badalona Film Festival llega un año más para su 47a edición con el mejor cine en lengua francesa. Tres sesiones internacionales de la competición tendrán lugar en el Institut français de Barcelona. En cada sesión descubriremos al menos 7 cortometraje, reflejo de la producción cinematográfica francesa actual.

PROGRAMA

DES CHOSES EN COMMUN (Belgica, 2020 – 25’00’’– Ficción) 

A bord dels cotxes Cambio, les vides es creuen. De camí a una botiga de mobles, al bosc per anar a córrer o mentre esperen a la parada que torni un cotxe, conductors i passatgers posen a prova i redefineixen els seus vincles amorosos.

VILAINS (Francia, 2021 – 14’16’’– Animación)

 Amb només 10 anys, la Lulu vol ser qui mati el porc de la família. Però el mateix dia, en Vincent, el nou nòvio de la seva mare, s’instal·la a la granja, acollit pel seguici de la Lulu.

LES DEUX COUILLONS (França, 2020 – 19’00’’– Ficció)

Dos germans que fa molts anys que no es parlen es reuneixen a la Bretanya per visitar el seu pare, a qui fa molt de temps que no veuen.

PARADIS MINUTE (França, 2021 – 16’02’’– Ficció)

Convençut que la invasió d’insectes que va provocar el tancament del seu snack-bar és un senyal diví, l’Alain decideix fer un peregrinatge amb l’esperança de conèixer Jesús.

CE QUI RESTE (Bèlgica, 2019 – 25’00’’– Ficció)

El Henri torna a veure la seva família després de molt de temps per visitar la seva mare ingressada en una clínica psiquiàtrica. Tot i l’angoixa que pateix, transmesa inconscientment per la seva mare, el Henri decideix treure-la de l’hospital i fer-se’n càrrec…

J'ARRIVE (França, 2020 – 15’00’’– Ficció)

L’àvia acaba de morir. Després d’anys de matrimoni, el Hubert està sol per primera vegada, cansat i abatut. El rotllo de paper de vàter sempre li queda lluny. La seva neta Léonie ve per ajudar-lo. Oprimida per les preocupacions insignificants dels adults que l’envolten, decideix que la millor opció és una vella ampolla de whisky. 

ORGANIC BABY (França, 2020 – 02’00’’– Ficció)

La Blanche i en Colin viuen a un món sintètic on fins i tot els aliments estan fets de plàstic. En secret, intenten fer créixer junts una planta que tracten com si fos la seva filla. Malgrat els esforços, els brots continuen desapareixent…

También te puede interesar

Cine

FILMETS – «FÈTE COURTS 2»

Lugar

Institut français de Barcelona

Sesiones

miércoles 27 Oct 2021
19:30