Sessions «Fête Courts» en l’IFB!

La 46a edició de FILMETS Badalona Film Festival arriba amb el millor cinema en llengua francesa. Dues sessions internacionals competitives en l’Institut français de Barcelona. Cada sessió tindrà la projecció de 8 curtmetratges. L’entrada és gratuïta però farà falta registrar-se.

20 i 21 d’octubre 2020 | 20H

VOSE

Malgrat l’actual incertesa provocada per la pandèmia de la COVID-19, FILMETS Badalona Film Festival arribarà puntualment aquest mes d’octubre a la seva cita anual amb els amants del cinema de curtmetratge. Ho farà amb una novetat molt important, la 46a edició de FILMETS té un format híbrid, amb 3 sessions presencials en en el Teatre Zorrilla de Badalona i 2 més en el Institut français de Barcelona, i amb la projecció de tots els curtmetratges de la Secció Oficial a través de la plataforma ‘online’ Festhome.

Tant les sessions presencials com les de la plataforma digital seran, com sempre, d’accés lliure i gratuït amb registre previ.

Cinema

FILMETS – Festival internacional de curtmetratges

lloc

Cinema del Institut français Barcelona

Sessions

Dimarts 20 octubre
20:00
Dimecres 21 octubre
20:00

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal