Vine a gaudir d’un moment únic a l’Institut français Barcelona: un concert de jazz femení i europeu per a celebrar el dia d’Europa!

L’agrupació dels instituts culturals d’Itàlia, França i Alemanya en l’anomenat Clúster EUNIC, fundat recentment, és l’expressió de la voluntat de treballar per la pau en l’ambit cultural.
En el marc d’aquesta fundació, en la qual també estan el British Council, la Representació de la Unió Europea, l’Institut Ramon Llull i l’Institut Cervantes, el Dia de l’Europa es l’ocasió per a donar vida a aquest diàleg de cultures.
La música de jazz, característica pel diàleg entre els músics, sembla la millor forma per a arribar a aquest objectiu. Per al nostre concert, aquests músics procedeixen de quatre cultures: Itàlia, França, Alemanya i Catalunya.

En col·laboració amb els esmentats instituts culturals europeus de Barcelona i l’Escola Superior de Música ESMUC, tres músics de França, Itàlia i Alemanya interpretaran un programa preparat juntament amb els graduats de l’ESMUC.
Ens complau especialment que els convidats professionals internacionals siguin exclusivament dones que toquen els instruments del jazz tradicionalment més tocats per homes, com la bateria o el saxofon.

Us convidem a viure aquest experiment i aventura musical amb nosaltres.

También te puede interesar

Música

FEMJAZZ 2024 – CONCERT DE JAZZ FEMENÍ I EUROPEU

lloc

Institut français de Barcelona

Sessions

Dijous 09 maig 2024
19:30