A partir de 3 anys

En aquesta sessió, El Meu Primer Festival proposa als petits cinèfils descobrir dos curtmetratges d’animació: «El viatge de Bu» i «El cargol i la balena».

El viatge de Bu

Acabada de sortir de la closca, la petita òliba Bu és arrossegada del niu per una gran tempesta. Al costat del seu germanet que encara es troba a l’ou, viuran una aventura plena d’emocions, perills i sorpreses en busca d’un nova mare.

Tendresa, humor i emoció en aquesta odissea premiada al Festival d’Annecy. Una joia del cinema d’animació que enamorarà tant a petits com a grans.

El cargol i la balena

Descobreix el poder del mar a través del viatge d’un cargol aventurer a la cua d’una gran balena geperuda. Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

Dels productors de pel·lícules com El Grúfal, Zog i La rata pirata, basat en un dels llibres escrits per l’autora britànica Julia Donaldson.

Activitats infantils
Cinema

EL MEU PRIMER FESTIVAL – «El viatge de Bu» + «El cargol i la balena»

lloc

Cinema del Institut français Barcelona

Sessions

Dissabte 28 novembre
11:30

Utilizamos cookies en este sitio web para mejorar su experiencia de usuario. Al hacer clic en cualquier enlace de este sitio web usted nos está dando su consentimiento para la instalación de las mismas en su navegador. Aviso legal