Esdeveniment amb traducció simultània

És la novetat de novembre del cèlebre neuròleg, psiquiatre i etòleg francès Boris Cyrulnik, autor que ha contribuït a definir i divulgar el concepte de «resiliència» en psicologia.

A l’ocasió del llançament de l’edició espanyola del seu llibre Psicoecología. El entorno y las estaciones del alma, Boris Cyrulnik conversarà amb l’escriptora i filòsofa Sílvia Díez Muntané, per presentar aquest nou i poderós concepte, la «psicoecologia», amb el qual l’autor es proposa demostrar que l’entorn pot tenir un impacte profund en la construcció del cervell, en els estats anímics, en la condició humana, i en última instància,  en el futur de les nostres societats. 

En Psicoecología, l’autor recorre a un enfocament transversal (etològic, psicològic i sociològic) i en aquest diàleg podrem escoltar les seves reflexions sobre algunes de les qüestions més rellevants de l’actualitat: la transformació de la relació home-dona, les dificultats relacionals i la gestió de les emocions, l’adversitat educativa, les catàstrofes socials i medi ambientals i fins i tot l’impacte del clima i les infeccions virals a les nostres vides.             

“Clima i geografia, violència i amabilitat, paraules i emocions: Cyrulnik ofereix una demostració fascinant de com tots aquests “ambients” ens construeixen. Una brúixola útil en temps d’agitació”.

LE FIGARO

También te puede interesar

Presentacions literàries

Boris Cyrulnik – “Psicoecologia: el entorno y las estaciones del alma”

lloc

Institut français de Barcelona