La IV edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi se celebrarà del 25 de juny al 2 de juliol de 2020

El certamen conservarà totes les seccions previstes i bona part de la programació que va presentar al gener. Com sempre, la Secció Oficial estarà reservada a les pel·lícules basades en obres literàries, fets històrics i/o biopics. El certamen mantindrà tot el contingut de la Secció Imprescindibles, dedicada aquest any a la figura d’Éric Rohmer, en el centenari del seu naixement. Precisament, el cartell del festival, una il·lustració basada en un dels films de la programació, “Cuento de primavera”, és un homenatge al cineasta francès. 

El BCN FILM FEST 2020 projectarà un total de 44 pel·lícules, de les quals: 3 premières mundials, 1 première europea, 22 premières espanyoles i 4 premières catalanes. 16 títols formen part de la Secció Oficial, de les quals 12 a competició. I de les 12 cintes a competició, 5 d’elles estan dirigides per dones.

El BCN FILM FEST complirà amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, així com el màxim d’aforament previst, que marqui la llei en el moment de la celebració del festival.

Cinema

BCN Film Fest 2020

lloc

Cinemes Verdi

Sessions

Dijous 25 juny 2020
Dijous 02 jul. 2020