Storytelling for Earthly Survival”

 Inici: 30/11/2018
 Fi: 30/11/2018
 Ciutat: barcelona

Lloc

Institut français
C/ de Moía 8
08006, Barcelona

Horari

19:00

Preu

Gratuito, se requiere reservación

19:00 Projecció i trobada-debat al voltant del film “Storytelling for Earthly Survival” sobre Donna Haraway

Un retrat divertit i encantador de Donna Haraway i el seu treball contra l’hegemonia de la visió masculina sobre la natura i les ciències.

Donna Haraway és l’autora de nombrosos assajos que l’han elevada a l’avantguarda del pensament contemporani, com el Manifeste Cyborg (1984), When Species Meet (2008) i Staying With The Trouble, Making Kin in the Chtulucene (2016).

20:30 Conversa-debat. Poblar l’imaginari tecnològic. Amb la filòsofa Vinciane Despret, el director Fabrizio Terranova i l’autor Olivier Marboeuf

Companys de viatge de Donna Haraway, la filòsofa Vinciane Despret i el director Fabrizio Terranova parlaran del seu treball amb Haraway i de l’escriptura col·lectiva de la nova Camille Stories. Camille és una fabulació especulativa col·lectiva que explica la història de 5 generacions futures d’un ésser simbio-genètic entre humans i papallones, una exploració subtil i compromesa de les “noves tecnologies”.

Olivier Marboeuf, autor, performer i comissari independent, treballa des de fa anys amb la narració especulativa com força de proposició davant dels relats dominants. Ens proposa fer un tomb per les pràctiques màgiques per mostrar com troben una nova enunciació en els relats tecnològics contemporanis.