(143 Kb)
StarSeniors

 Desperteu la estrella que porteu dins !

Teniu més de 55 anys, us agrada cantar, participeu a la: STARSENIORS .

Una iniciativa de l’Ajuntament de Niça (França).

 Des de 2009, la ciutat de Niça organitza un festival de la cançó sènior que cada any té més èxit. L’any 2009, va haver 150 candidats per la Starsèniors i l’any 2012 més de 370 procedents de totes les regions de França. Cada any, aquest festival, el presideix un padrí il·lustre i és difós per diversos canals de televisió. Enguany, la Starsèniors s’obre a Europa: Bèlgica, Espanya, Itàlia...

Aquest concurs de cant sènior està obert als cantants aficionats europeus de més de 55 anys que podran cantar en el idioma que desitgin. Pels candidats d’Espanya, hi haurà un càsting la tarda del dilluns 14 d’octubre 2013 a l’Institut francès - Barcelona (hores convingudes amb cadascú dels participants que es comunicaran posteriorment).  

Per inscriure’s, només cal trucar a la secretaria de la Starsèniors (la Senyora Roselyne CONTI al 00 33 4 97 13 26 09) o bé omplir el formulari que es pot trobar a la web de l’ajuntament de Niça (pestanya “Sèniors” - Rúbrica “Starseniors”) i de enviar-lo per correu postal o escanejat al Senyor Jean Michel GALY (Délégation aux Seniors – Mairie de Nice, 5 rue Hôtel de Ville 06364 Nice Cedex 4; correu electrònic: jean-michel.galy@ville-nice.fr).

La final de la Starsèniors 2013 tindrà lloc el diumenge 3 de novembre al Palau Acropolis de Niça a partir de les 14h davant de 2500 espectadors. Els finalistes estaran acompanyats per l’Orquestra de Thierry Noll i els seus 25 músics. El guardonat guanyarà, a part del Trofeu Starsèniors 2013, un creuer en el qual, si ho desitja, podrà donar a conèixer el seu talent com a cantant.     

Feu córrer la veu! I inscriviu-vos a la STARSENIORS 2013

Compartir: