(1834 Kb)
(1404 Kb)
(519 Kb)
Teatre _ La banqueta de Gérald Sibleyras

 Del 25 de juny al 31 de juliol.

Un piano, quatre mans, una banqueta... Els entorns més relaxants poden ser escenari de les tempestes més ferotges... i divertides. Ens ho ensenyen dos actors especialment dotats per a la comèdia i un director especialista a fer-nos riure de manera intel·ligent.

Un paisatge idíl·lic, un entorn pacífic i relaxant i unes muntanyes de somni són, segur, el millor lloc per preparar una gira de concerts pel Japó. Ho han pensat Pau i Vladimir (Ricard Borràs i Pep Ferrer), els dos protagonistes d’aquesta peça teatral del dramaturg francès Gérald Sibleyras. O potser l’autèntic protagonista és la banqueta que tots dos utilitzen en els seus concerts de piano a quatre mans? Per aquest petit seient que tots dos comparteixen i que cada cop es torna més i més minúscul, passa bona part d’una història en la qual els fantasmes d’una relació professional i personal de vint anys de durada surten a la llum. Ni la calma ni el silenci ajudaran, ans al contrari, en les divertidíssimes topades de dos intèrprets que ens faran riure de valent.

 

Teatre Poliorama

Del 2 al 31 de juliol

Horari: dm. 21 h; dj., dv. i ds. 22.45 h; dg. 20 h

Dimarts 16 i 23 de juliol la funció serà a les 22.45h

Dimecres 26 de juny i 31 de juliol la funció serà a les 21 h

Dijous 27 de juny no hi ha funció

Durada aproximada: 75 minuts

Espectacle en català

Preu: 19 €

20% de descompte en presentar la targeta de l'Institut francès de Barcelona a la taquilla dels teatres Poliorama i Victoria.

 

Compartir: