CIRC - Six pieds sur terre - Cie Lapsus

Divendres 4 de maig a les 22.00h i dissabte 5 de maig a les 18.00h.

Ateneu Popular 9 Barris. 
Una guerra ha passat per aquí…
No ha deixat res més que runes, pols, trossets d’objectes  bonyeguts esparsos. Sis joves, tal i com saben jugar els nens, es reinventen un món i busquen perles ocultes sota la runa. Els totxos esdevenen un joc de construcció i de malabars, formen Torres de Pisa per a fer-hi equilibris i són obstacles per als acròbates. L’escenografia esdevé un material lúdic, al fil d’un espectacle enginyós que combina humor, domini del moviment i creativitat. Sis parells de peus trepitgen una terra de cendres  fent una celebració amb gust a esperança. I si el circ reinventés la història? 

La Companyia
Acrobàcia i mà a mà conformen el vocabulari de base de la Compagnie Lapsus. El artistes es van conèixer a finals dels 90 a l’escola de circ de Lyon. Diversos anys junts en un taller de creació amateur i una formació preparatòria han forjat la seva identitat artística i una sòlida amistat. Els uns i els altres es dispersen entre 2003 i 2005 per les escoles professionals del Lido i de Lomme per descobrir noves dinàmiques i mirades. Les experiències inicials els animen a retrobar-se, com si fos una evidència, gairebé una necessitat. La Compagnie Lapsus es crea el 2010, per donar  forma a les seves ganes creatives. 

Amb Jonathan Gagneux, Stéphane Fillion, Gwenaëlle Traonouez, Vincent Bonnefoi, Guilhem Benoit, Julien Amiot.

A l'Ateneu Popular 9 BarrisC/ Portlligat 11-15, Barcelona. 
Metro: Trinitat Nova o Roquetes.
 
Més infós: www.ateneu9b.net, tel. 93 353 95 16
 
Entrada: 6 € / 3 €
 
Compartir:  
Enviar
Normes d'ús
- Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de Institut Français.
- Els comentaris contraris a les lleis espanyoles, injuriants o difamatoris seran eliminats, així com aquells que considerem que estiguin fora del tema o continguin publicitat.