« LE PETIT BIDULE » SPECTACLE DE THÉÂTRE EN FRANÇAIS

Dimecres 1 de juny de 2016 a les 10.30h a l’Institut francès de Barcelona, Teatre IFB

 

 

 Durada activitat: 45 aprox.

 Des del 2013, l'Institut Francès de Barcelona i la Compagnie Acting Jack Flash  proposen al públic escolar una trobada sense complexos i amb humor: Le Petit Bidule,  adaptació de l’espectacle per a escolars aprenents de francès de Le Gros Machin, el primer club de la comèdia en francès a Espanya.

En el programa Le Petit bidule: esquetxos humorístics, improvisacions i sobretot la participació dels alumnes per i per un enfocament lúdic del francès i en immersió!

Avui, l’aprenentatge del francès ha de situar-se més enllà dels àmbits lingüístics i culturals tradicionals. Entre les possibilitats obertes a un aprenentatge diferent, el teatre es presenta com un instrument ric, innovador i capaç de completar l’acte pedagògic descontextualitzant-lo.


És en aquest context que Le Petit Bidule convidarà als alumnes a llegir, a veure, a parlar, a escriure i també a jugar. Perquè jugar és deixar anar la imaginació, les emocions... i trobar simultàniament una forma d’expressar-les i compartir-les.

 

Gràcies al Petit Bidule, els alumnes no només seran espectadors dels esquetxos sinó que també seran els actors en el moment de les improvisacions i els micro-tallers on la participació oral serà el principal objectiu!

 

 

 El número de places és limitat (330 persones), inscriviu-vos ràpidament mitjançant el següent formulari d’inscripció.

 

ACTIVITAT GRATUÏTA - PRÈVIA INSCRIPCIÓ

 

Compartir: