OFERTA DE TRES BEQUES D’ESTUDIS A FRANÇA (ESTIU 2013)
 
Tenim el plaer de comunicar els noms dels tres professors als quals hem atribuït les beques d’estiu destinades a professors de francès de Catalunya i d'Aragó:
 
Sra. Esther Lizana Bellón, professora d’escoles en "Découverte du monde", Escola bilingüe espanyol-francès , José    María Mir (Zaragoza)
Sr. Joan-Ramon Corts Salvat, professor d’història a l’Institut Gabriel Ferrater i Soler (Reus)
Sr. Patrick Cerrato Alonso, professor d’història a l’Institut Manuel de Cabanyes (Vilanova i la Geltrù)
Agraïm a tots els professors l’interès que han manifestat en la publicació d’aquestes beques per anar a França.
 
 
 
 La Cooperació lingüística de l’Ambaixada de França, Institut francès-Barcelona, ofereix tres beques d’estudis a França durant l’estiu 2013 pels professors que treballin en un context bilingüe.
L’estada de quinze dies s’haurà d’efectuar o al Cavilam de Vichy o al Centre de lingüística aplicada (CLA) de Besançon. Els participants es comprometran a escollir uns mòduls en relació amb l’ensenyament d’una disciplina no lingüística (dnl) o amb l’ensenyament de la llengua francesa en un context bilingüe.
 
Les despeses de formació i d’allotjament (família o residència universitària) aniran a càrrec de l’Ambaixada de França; les despeses de transport aniran a càrrec del professor.  
 
Condicions:
 
- S’examinaran prioritàriament les candidatures procedents de professors de la secció Batxibac (en disciplina no lingüística o en llengua francesa) i després les de professors de dispositius Pile-Emile.
-Els postulants a la borsa hauran de certificar que no tenen cap altre tipus de beca o d’ajuda del Departament d’ensenyament de la Generalitat ni de l’Ambaixada de França durant els dos últims anys (estius 2011 i 2012).
 
Les persones interessades hauran d’enviar per e-mail abans del 15 de maig una carta de motivació acompanyada d’un mini currículum vitae a Cecilia Goloboff, agregada de cooperació pel francès, Institut francès-Barcelona:cecilia.goloboff@institutfrancais.es
L’assumpte del missatge haurà d’indicar clarament: Candidatura per una beca d’estudis a França.
Compartir: