Mobilitat professional Catalunya – França: dinamitzar les xarxes de cooperació

Divendres 16 de novembre de 2012 a l’Institut francès – Barcelona de 9h a 14h


El
Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb el Servei de cooperació lingüística de l’Ambaixada de França – Institut francès-Barcelona organitza la primera trobada al voltant de la cooperació en Formació Professional titulada Mobilitat professional Catalunya – França: dinamitzar les xarxes de cooperació.  
L’objectiu d’aquesta jornada és de dinamitzar els convenis de cooperació ja existents entre les quatre académies franceses (Orléans-Tours, Lyon, Montpellier i Toulouse) havent signat un conveni amb Catalunya en matèria de formació professional. Diversos participants de dos països així com alumnes aprenents catalans havent efectuat la seva estada de formació a França es trobaran al voltant de taules rodones com: Els dispositius de mobilitat en FP a França i a Catalunya o Presentació del sistema francès de formació en alternança.
A través de la organització d’aquesta jornada que també oferirà un espai d’intercanvi amb un esmorzar, la Cooperació lingüística, Institut francès-Barcelona pretén reforçar i desenvolupar els vincles entre els dos països.  
               

Compartir: