Formació per l'habilitació del DELF per als professors de francès de secundària del sistema públic de Catalunya

 El 17 de gener de 2014 s’ha firmat un conveni entre les autoritats educatives franceses i les catalanes per a la implantació del DELF ESCOLAR a Catalunya. Aquest conveni concerneix als alumnes dels centres públics catalans.


 

 Pel primer any d’aquest nou projecte, el número de candidats s’ha parat a 500. L’organització dels exàmens (es passaran les proves en els centres de Catalunya designats, correcció) incumbeix a l’Institut francès-Barcelona i les Aliances franceses de Granollers i de Girona, amb la cooperació del Departament d’ensenyament de la Generalitat.

Amb l’objectiu d’augmentar el nombre de candidats per aquesta certificació reconeguda internacionalment, la part francesa ofereix una formació oficial per l’habilitació-correcció del DELF (A1-A2, B1-B2) de l’1 al 3 de juliol (27 hores) a l’Institut francès-Barcelona i a l’Aliança francesa de Granollers per a 40 professors de francès dels centres públics catalans que es comprometran a ser correctors i que dependran d’un centre d’exàmens durant 3 anys. Els participants obtindran un diploma lliurat pel Centre international d’études pédagogiques de Sèvres (CIEP).

Les inscripcions es fan a través del Departament d’ensenyament. Aquesta formació està acreditada.

 

Trobareu els horaris de la formació en el document adjunt.

 

Compartir: