CURTMETRATGES _ FESTIVAL MECAL

 diumenge 19

16.30h: Bars, cafès, PMU 

18h: Robots  

19.30h: Space is the place 

21h: Premis MECAL 2015

Entrada 4,5€, vàlida per a tot el dia · Entrada 4€ presentant el carnet Mau Mau, vàlida per a tot el dia · Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca presentant el seu carnet

16.30h: Bars, cafès, PMU / 1h11

Analogue People in a Digital Age de Keith Walsh, Eladio y la puerta interdimensional de María Giráldez i Miguel Provencio, Todo un futuro juntos de Pablo Remón, Wyld de Rory Alexander Stewart, Las Palmas de Johannes Nyholm.

Les històries més difícils d’oblidar tenen lloc en espais públics. Un homenatge a la vida quotidiana, als espais en els que la rutina es barreja amb les històries increïbles.

18h: Robots  / 1h12

Mona d’Alexis Barbosa, Herbie Hancock – Rockit de Godley & Crème, Robota de David Braun i Víctor Sala, Beck - Hell yes de Garth Jennings, La Fille Bionique de Stéphanie Cabdevila, Click-clack d’Aurelie Frechinos, Thomas Wagner i Victor Moulin, Blinky de Ruairi Robinson, Robots géants de François Guéry, Elsa Lamy, Louis Ventre i Valentin Watrigant, L3.0 d’Alexis Decelle, How to train a robot de Tomek Baginski.

19.30h: Space is the place / 1h19

Orbit ever after de Jamie Magnus Stone, L'homme est-il bon? de Romain Berthomieu, 113 degrees de Sabrina Doyle, ON/OFF de Thierry Lorenzi, Johnny Express de Kyungmin Woo, Hardware Wars d’Ernie Fosselius.

En aquesta sessió, el Mecal vol retre homenatge a les estrelles i als coratjosos que van a la seva conquesta.

21h: Premis MECAL 2015

Projecció dels curtmetratges guanyadors de les diferents categories  en competició d’aquesta edició 2015 del Mecal.

 

Compartir: