CURTMETRATGES _ FESTIVAL MECAL

divendres 17

12h: Infantil 1 / 1h05

19h: Premis especials BAFTA – Acadèmia Anglesa / 1h07

20.30h: Especial Suècia / 1h15

Entrada 4,5€, vàlida per a tot el dia · Entrada 4€ presentant el carnet Mau Mau, vàlida per a tot el dia · Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca presentant el seu carnet

12h: Infantil 1 / 1h05

Historia de un Oso de Gabriel Osorio Vargas, Astronaut-K de Daniel Harisberger, Drifting Cloud de Yuta Sukegawa, A lifestory de Nacho Rodríguez, Message dans l'air d’Isabelle Favez, Star Track de Benjamin Morard, Nico Kast i Mario Miles Wyler, Maly Cousteau de Jakub Kouril, Vol Au Vent d’Isabel Bouttens, Cookie-Tin Banjo de Benjamin Scheuer i Escapist Papers, Nothing else but water de Carlos De Carvalho, Wildlife Crossing! de Noro DrŽiak.

Històries que agraden als més petits.

19h: Premis especials BAFTA – Acadèmia Anglesa / 1h07

Sea view de Jane Linfoot, Island queen de Ben Mallaby, Room 8 de James W. Griffiths, Sleeping with the fishes de Yousif al-khalifa, Everything I can see from here de Bjorn-Erik Aschim i Sam Taylor, I'm Tom Moody d’Ainslie Henderson.

El British Council, presenta un programa dedicat a la promoció dels millors curtmetratges britànics.

20.30h: Especial Suècia / 1h15

Suècia, país convidat a aquesta 17a edició del Mecal Pro,  presenta els millors curtmetratges suecs actuals. El Festival del Curtmetratge d’Uppsala i Stockholm Dramatiska Högskola han presentat les obres més destacades. L’Escola de Stockholm Dramatiska Högskola proposa també el treball dels mateixos estudiants.

La sessió Especial Suècia és un resum de la programació projectada durant la setmana.

 

Compartir: