CURTMETRATGES _ FESTIVAL MECAL

diumenge 15

 Entrada 4,5€, vàlida per a tot el dia · Entrada 4€ presentant el carnet Mau Mau, vàlida per a tot el dia · Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca presentant el seu carnet

16h: Curtmetratges de les escoles de cinema – La Casa del Cine / 1h15

El MECAL compta amb la presència i la col·laboració d’algunes escoles de cinema de Barcelona, com La Casa del Cine, que han fet per aquesta edició del MECAL una selecció dels millors treballs realitzats pels seus alumnes durant l’últim semestre.

17.30h: Carta Blanca a BuSho – Budapest Short Film Festival / 1h19

El BuSho ha estat fundat al 2004 per un grup de joves cineastes hongaresos per a omplir una llacuna dins de la categoria del curtmetratge. Aleshores, any rere any, s’ha anat tornant molt més que això. Un dels seus principals objectius és el desenvolupament i la identitat cultural del sector audiovisual a Europa oriental, ajudant a nous artistes i professionals a introduir-se en el mercat. Per aquesta projecció especial, Tamás Gabeli, el director del Festival, ha aportat les millors pel·lícules dels deu últims anys projectades al BuSho.

19h: Taller - Com filmar un curtmetratge amb el vostre iPhone? Per Daniel Fernández Abello / 1h30

La producció audiovisual ha arribat a un tombant decisiu. Quan les tècniques de realització són cares i l’accés als recursos difícil, el material de qualitat és millor i una tècnica encara més desenvolupada està disponible. Buscant el punt mig entre producció de qualitat i econòmica, el taller proposarà alguns consells i astúcies per a la realització d’una creació audiovisual amb un iPhone.

19h: Competició internacional 5 / 1h13

Le Conseiller d’Elisabet Llado, Osez la Macédoine de Guérin Van de Vorst, Prends-moi d’Anaïs Barbeau-Lavalette i André Turpin, Victor de Kaveh Tehrani, It girl d’Oriol Puig Playá.

20.30h: Competició obliqua 4 / 1h16

Coro Dos Amantes de Tiago Guedes, Blauer Traum de Stein Malte, Cambodia 2099 de Davy Chou, Démontable de Douwe Dijkstra, Interior. Família d’Esteve Soler.

22h: Competició internacional 6 / 1h13

Inspection de Gala Sukhanova, Chaque jour est une petite vie d’Albane Fioretti i Lou-Brice Léonard, The Immaculate Reception de Charlotte Glynn, Niño de Metal de Pedro García-Mejía.

 

Compartir: