CURTMETRATGES _ FESTIVAL MECAL

 dissabte 14

Entrada 4,5€, vàlida per a tot el dia · Entrada 4€ presentant el carnet Mau Mau, vàlida per a tot el dia · Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca presentant el seu carnet

 16h: Curtmetratges de les escoles de cinema ECIB i 9ZEROS / 1h15

El MECAL compta amb la presència i la col·laboració d’algunes escoles de cinema de Barcelona, com l’ECIB i la 9ZEROS, que han fet per aquesta edició del festival una selecció dels millors treballs realitzats pels seus alumnes durant l’últim semestre.

17.30h: Competició obliqua 3 / 1h16

Killing auntie de Mateusz Glowacki, Hot Chicken de Lain Bonner, Ja vi elsker de Hallvar Witzø, All what is somehow useful de Pim Zwier, Unclear Proof de Max Hattler, Łaźnia – Baths de Tomek Ducki, Don't Hug Me I'm Scared 2 – TIME de Joseph Pelling i Becky Sloane.

19h: Classe magistral de script per Jésus Ramos / 1h30

Una classe magistral que es composa d’una reflexió sobre la manera d’escriure guions, acoblada amb un anàlisis dels vídeos que van des de la publicitat fins als llargmetratges. En el transcurs d’aquesta classe magistral, J. Ramos citarà el Diccionari del Script audiovisual que ha coescrit.

19h: Competició internacional 7 / 1h14

A Perro Flaco de Laura Ferrés, La Météo des plages d’Aude Léa Rapin, In der Stille der Nacht de Erich Steiner, Essaie de mourir jeune de Morgan Simon.

20.30h: Competició obliqua 2 / 1h16

Washingtonia de Konstantina Kotzamani, Le Pédophile d’Ara Ball, PLANET de Momoko Seto, Person to person de Dustin Guy Defa, Celui qui mangea un oeil de poisson d’Alice Saey, Recently in the woods de Daniel Van Westen.

22h: Competició internacional 4 / 1h16

Arena de Martin Rath, Ártún de Guðmundur Arnar Guðmundsson, Sværvægter de Jesper Quistgaard, La noche de los ponchongas de Roberto Bueso.

 

Compartir: