CURTMETRATGES _ FESTIVAL MECAL

dijous 12 

Entrada 4,5€, vàlida per a tot el dia · Entrada 4€ presentant el carnet Mau Mau, vàlida per a tot el dia · Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca presentant el seu carnet

19h: Competició obliqua 1 / 1h14

Cloro de Marcelo Grabowski, De Smet de Thomas Baerten i Wim Geudens, Arosake Chiniye Baba d’Ali Zare Ghanatnowi, A Very Large Increase in the Size, Amount, or Importance of Something Over a Very Short Period of Time de Max Hattler, Utö de David Buob, Small People With Hats de Sarina Nihei, Bioplastic Fantastic - Between Products and Organisms de Johanna Schmeer, Portrait de Donato Sansone, MTL Rush de Mathieu Guimond.

La innovació i la llibertat de creació permeses en el format del curtmetratge es reflecteixen en aquesta categoria. Aquí es presenten les obres més audaces, originals i creatives, tant en l’aspecte narratiu com en el format escollit.

20.30h: Competició internacional 1 / 1h15

Xe ti ca b de Mauricio Osaki, GameBoy de Giancarlo Sánchez, El Carro Azul de Valérie Heine, People are strange de Julien Hallard.

Una selecció internacional de curtmetratges de ficció que vol il·lustrar la gran varietat d’estètiques, de gèneres i d’argumentaris de la producció actual a escala mundial.

22h: Competició internacional 2 / 1h16

Lystopad de Kondakova Masha, Solo rex de François Bierry, Elena de Marie le Floc'h, Snowblind de Sean Kruck.

 

Compartir: