CINEMA _ CICLE LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ Sessió curtmetratges

dimarts 17, 20.30h

Entrada 2€ · Abonament 10 projeccions 15€ · Gratuït pels estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca

 

Un bisou pour Le Monde de Cyril Paris

França, 2007 / 10’ / VOSE / Comèdia

Una professora de CM2 (5è de Primària a França) presenta als seus alumnes els diaris quotidians francesos. Un nen de deu anys, el Léo, estripa el diari Le Monde. La professora el castiga i li demana de tornar a fer Le Monde. Posa amb molta aplicació tot de cinta adhesiva i llegeix segur d’ell mateix tots els titulars reconstituïts. La seva reconstitució tindrà uns efectes inesperats en Le Monde.

 

Tous à la manif de Laurent Cantet

França, 1995 / 26’ / VOSE / Comèdia

Uns alumnes d’institut preparen una manifestació en una cafeteria. El Serge, un noi taciturn i fill de l’amo, treballa de cambrer. Decideix d’afegir-se al grup d’estudiants.
Tous à la manif és el primer curtmetratge de Laurent Cantet, realitzador de L'Emploi du temps i Entre les Murs.

 

Edmond était un âne de Franck Dion

França,-Estats-Units, 2012 / 15’ / VOSE / Animació

Edmond no és com els altres. És un home petit i discret, casat amb una dona atenta i treballadora eficaç, i no és conscient de la seva diferència. Quan uns col·legues, per burlar-se, el disfressen amb un barret d’ase, de sobte té la revelació de la seva veritable naturalesa... i sembla feliç amb la seva nova identitat. Aquesta cava un abisme d’incomprensió, que cada cop es va eixamplant fins a tornar-se infranquejable... Nominada als César 2013 Millor pel·lícula d'animació.

 

Compartir: