In Comparison
History Minus Zero _ No Limit
La fileuse
NÚMERO QUATRE: PANTALLES PARAL·LELES

  25, 26 setembre, 2,3, i 4 octubre 2012

Número Quatre: Pantalles Paral·leles s una proposta concebuda en el marc de l’exposició Número Tres, de la casa a la fàbrica, que té lloc a La Virreina, Centre de la Imatge, a Barcelona, del 31 de maig al 30 de setembre 2012. Cicle organitzat en col·laboració amb el Centre Nacional de les Arts Plàstiques.
 
L’exposició Número Tres, de la casa a la fàbrica es una sèrie de variacions i d’interpretacions de la pel·lícula-assaig de Jean-Luc Godard, Numéro deux, a partir d’obres fotogràfiques i d’un vídeo de la col·lecció del CNAP, emfatitzant les temàtiques profundes de la pel·lícula. Paral·lelament a l’exposició, l’IF-B acull el programa Número Quatre, concebut sota la forma d’un festival. “s’exposaran” els motius del treball, dels mitjans de comunicació, de la privatització de l’espai públic i de la publicitat de l’espai privat, entre la fàbrica i la casa, que apareixen a la pel·lícula de Godard.
 
Els teòrics del cinema i els escriptors Nicole Brenez,  Antoine Dufeu, Eloi Fernandez Porta, Carlos Losilla, Miguel Morey i Jordi Vidal lliuraran les seves lectures de la pel·lícula de Jean-Luc Godard Numéro deux, en forma de conversa, de performance i de lectura de textos.
Compartir: