CINEMA _ NONSTOP BARCELONA ANIMATION

Dissabte 18 maig, 10h

10h: Videojocs a Espanya

19.30h: Kirikou et la sorcière de Michel Ocelot

21h: Trobada amb Michel Ocelot

10h: Videojocs a Espanya

José Luis Farias, director i organitzador de l’esdeveniment 3D Wire. Ha col·laborat amb Cartoon MOVIE per els Cartoon Games, trobades entre les companyies de jocs i les d’animació per a reforçar la presència d’empreses espanyoles. La seva intervenció es basarà en el tema de la relació entre videojocs, art i animació.
 
Entrada 6€ · Gratuït pels estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.
 
19.30h: Kirikou et la sorcière de Michel Ocelot
França, 1998 / 1h14 / VOSE / Premi del Festival d’Annecy 1999
El minúscul Kirikou neix en un poble d’Àfrica en el qual, la bruixa Karaba ha tirat un terrible malefici: la font no treu aigua, els del poble pateixen robatoris, els homes són segrestats i desapareixen misteriosament. "Se’ls menja", afirmen els del poble obsessionats. Karaba és una dona extraordinària i cruel, rodejada de fetitxes, sotmesos i temibles. Però Kirikou, en quan surt del ventre de la seva mare, vol alliberar al poble del seu malefici i
descobrir el secret de la seva maldat.
 
21h: Trobada amb Michel Ocelot
Michel Ocelot ha realitzat trenta curtmetratges i sèries amb els quals ha obtingut nombroses recompenses. L’any 1988, el seu primer llargmetratge, Kirikou et la sorcière, inspirat en el conte d'Àfrica de l’Oest va tenir molt d’èxit. Princes et princesses obre una via a una renovació del cinema d’animació a la francesa. Donant resposta a l’adoració del públic, Michel Ocelot, juntament amb Bénédicte Galup, fa viure noves aventures al seu heroi africà en Kirikou et les bêtes sauvages. L’any 2006, Ocelot realitza Azur et Asmar, una faula sobre la tolerància de les imatges de síntesis, presentada a la Quinzaine des Réalisateurs en el Festival de Cannes. En el 2011, al mateix temps que surt a la gran pantalla el seu cinquè llargmetratge Les Contes de la nuit, rep el Premi Henri-Langlois – Pel·lícula d’animació i de la imatge animada.

Entrada 2€ · (projecció i conferència) · Gratuït pels estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca · Traducció simultània.
Compartir: