CINEMA – UN ESTIU DE COMÈDIES – Ma vie en l’air

  Dijous 27 de setembre, 21.00h. Una pel·lícula de Rémi Bezançon.

França, 2005 / 1h30 / VOSE / amb: Vincent Elbaz, Gilles Lellouche, Marion Cotillard.

 
 
 
La vida del Yann està marcada pels avions. Brillant enginyer aeronàutic, és un expert en seguretat aèria. Però, sempre ha tingut pànic a volar, i aquesta fòbia, li va fer perdre el seu primer gran amor. Des de llavors, ha anat encadenant diferents conquistes amoroses, però, totes les seves històries, sempre acaben en decepcions. Prop dels trenta, els esdeveniments es precipiten: el Ludo, el seu amic d’infantesa, s’ha instal·lat a la seva sala d’estar, i al pis de dalt es muda l’Alice, un noia sorprenent, consellera en relacions sentimentals per la radio.  
 
Per fi una comèdia francesa que s’enlaira a fons! Rémi Bezançon ha posat les manetes al “màxim nivell de gas” per realitzar aquest vol de 1h43 minuts de riure, de fantasia en un cel sentimental travessat per algunes depressions. Paris Match.
Rémi Bezançon firma aquí el seu primer llargmetratge, una encantadora comèdia plena de sabor i d’humor. Vincent Elbaz és seductor i divertit, perfecte en el seu paper. Le Figaroscope.
Finalement, descobrim a Gilles Lellouche en un paper de veritat. El to general de la pel·lícula no surt mai de la justesa,  l’espectador riu molt i el plaer destil·lat és innegable. MCinema.com.
 
Entrada 2€. Abonament a 10 projeccions 15€. Gratuït per als estudiants de l’IF-B i els usuaris de la mediateca.
Compartir: